ANTALYA / ALANYA - Konaklı Gazi İlkokulu

Konaklı Gazi İlkokulu

Konaklı Mahallesi, Ertuğrul Gazi Caddesi, 07490 Alanya / ANTALYA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, bilimsel düşünebilen, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, okuyan araştıran, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Atatürkçü, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta, yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, değişim ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, eğitim ve öğretim alanında bilimsel gelişmeye yönelik çalışmalara olanak sağlayarak bilgi ve uygulamaların gelişimini desteklemek, bireyi bir bütün olarak algılayıp, anaokulundan lise mezuniyetine kadar aynı kültür ortamında yetiştirmek, eğitim-öğretim kalitesini yükselterek bireyin yaşam kalitesine katkıda bulunmak ve bu hizmetleri uygun ekonomik koşullarda sunmak, öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren, akademik başarısını yükselten çalışmaları referans gösterilen, etkin öncü bir kurum olmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :Okulumuzda 2018-2019 eğitim-öğretim yılında tekli eğitime geçmiştir.
08.50- 14.30
Okulumuz klima ile ısıtılmaktadır.
Okulumuz, Alanya - Antalya kara yolu üzerindedir. Ulaşım oldukça kolaydır.
Okulumuz, Konaklı Mahallesi merkezindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz, Alanya ilçe merkezine 15 km, Antalya il merkezine 120 km uzaklıktadır.